Elsk meg i morgen

I fare for å fremstå som at jeg tror jeg er noe spesielt, fortsetter jeg å blogge. Jeg tror ikke jeg er det og liker å skrive om temaer andre, også de som ikke har asperger, kjenner seg igjen i, derfor forelskelse i går.

Det har likevel litt med asperger å gjøre, fordi mange ikke oppfatter kroppsspråk likt alle andre og har en annerledes intimsone. Det betyr ikke at jeg er unik, men dere fikk lese hvordan jeg opplever forelskelse, en helt normal følelse.

Å verdsetteog/eller elske noen, innebærer å sette andre foran seg selv. Det kan være vanskelig om det krever store forandringer på hvordan jeg fungerer. Jeg er jo fortsatt meg selv om jeg elsker eller setter ekstra pris på noen. Det handler om respekt, rom til å dele, være åpen og fortelle om udekkede behov.

Men noensbehov er så annerledes enn mine. Jeg har ikke noe kjærlighetsforhold…

Vis opprinnelig innlegg 126 ord igjen