Diagnose-aggresjon

Aggresjon er ikke en diagnose, men noen ganger får diagnosen Asperger syndrom, om man får den som voksen, en til å rette aggresjon mot foreldre, skolesystem eller fagpersonell som ikke har oppdaget syndromet før. Hvorfor er et spørreord som brer seg ut i fingertuppene og jeg både skriver og skriker for å forstå hvorfor. Det stille barnet har blitt en utagerende voksen. Hun slår og sparker og kutter seg selv.

Jeg har selv kjent på en slags maktesløshet her jeg har svevet rundt i verdensrommet uten å føle at jeg har passet inn på planeten jorden. «Jeg er jo ikke menneske!» «Jeg skjønner ikke menneskene!» Det er to setninger jeg brukte mye da jeg ble lagt i belter sommeren 2012. Samtidig pågikk rettssaken mot Anders Behring Breivik, og noen slang ut av seg at han hadde Asperger syndrom. Jeg var mistenkt for å ha det, og følte meg plutselig som…

Vis opprinnelig innlegg 384 ord igjen