Vanvittig virkelighet og deilige drømmer.

Det finnes fagre fjell og dype daler, stille vann, strømmende elveflommer og evigvarende hav i mine drømmer. Der finnes også en gård med hemmelige rom i både våningshus og låve, store salgshaller der alt er gratis en gang i året, svømmebasseng, spa og stor dansehall med scene. Der heisen går kroket gjennom huset. Hemmelige magiske huler finnes også. Noen ganger når jeg våkner, må jeg bruke litt tid på å skille drømmene mine fra virkeligheten. Logisk gå igjennom sekvensene og katalogisere dem som kun drømmer.

Der blandes folk fra forskjellige deler av fortiden, folk som aldri har møtt hverandre, men som har spilt roller i livet mitt. Ikke alltid engang noen særlig viktige roller, men noe som jeg har pauset ved, og som tydeligvis har gått inn i både det som er bevisst og underbevisst.

I virkelighetens verden, der er det som oftest et bikkjeslagsmål folk i mellom, og så kaller man DET normalt.

Da er det deiligere å være i min drømmeverden. ❤ Bare en bitteliten stund til. ❤