Å leve med Asperger (bokanmeldelse)

Forfatter: Dinay Murray (red)
Tittel: Å leve med Asperger – Åpenhet, selvtillit, diagnostisering
Forlag: Damm
År: 2006
Sider: 326

Dette er boka med stor A for Asperger syndrom. Den er en anerkjennelse til oss på spekteret. Det er en bok som får meg til å føle at jeg hører til, og egentlig er en del av resten av samfunnet. Jeg er litt annerledes og får tips til hvordan jeg kan være åpen om det. Og så lukker jeg boka og oppsummerer:

Takk. Takk for at alle forfatterne i boka er så åpne og ærlige. Takk for at de veier for og imot åpenhet. Takk for at de viser meg hvilke problemer jeg kan havne opp i med myndighetspersoner. Takk for at de gir meg rom til å være meg, og tipser meg til å utruste meg selv med et kort der det står at jeg har Asperger syndrom, i tilfelle…

Vis opprinnelig innlegg 257 ord igjen