Sårbarhet og manipulasjon

Sent i går, rundt midnattstider, så jeg meg nødt til å blokkere en person fra Twitter, som gjentatte ganger har prøvd å tvære ut av meg, har det virket som på meg, hvor jeg står politisk, og som ikke ser ut til å kunne argumentere mot meg på en logisk måte. Vi var visst uenige hva angår TISA/TTIP og kommunereformen. Jeg mener at de kommunene som leverer best tjenester, det er de små kommunene.

http://www.dagbladet.no/2013/10/09/nyheter/innenriks/kommuner/forbrukerradet/test/29681699/

TISA/TTIP ser jeg på som et demokratisk problem.

Og det er min egen enorme sårbarhet for manipulasjonsteknikker som gjorde at jeg så meg tvunget til å kutte ham ut. Jeg fant ut at jeg trenger ikke personer i mitt liv, ikke engang på twitter, som får meg til å føle dårlig om meg selv. Svært dårlig om meg selv. Og som fungerer som energityver. Jeg har lite nok energi som det er, på grunn av fysisk sykdom, angst og asperger syndrom. Så jeg har ikke råd til at noen stjeler kraft i fra meg.

Jeg ville kanskje ikke behøvd å blokkere ham ut, hvis det var sånn at jeg var helt normalt utstyrt i hjernen min, men det er min overveldende overfølsomhet som gjorde utslaget for meg i det valget. Jeg takler altså ikke manipulasjon og herske/herse-teknikker.

En prest sa til meg en gang at jeg var «for snill for verden», og det kan han kanskje ha hatt en god del rett i, men da tenker jeg at det burde kanskje vært litt større rom for oss, i verden, som er for snille (overfølsomme) for verden?

Enig og tro til Dovre faller, men står Dovre for fall?