Sjeleprisen

Noen ganger, setter man sjelen sin på spill for å fortelle noe viktig. Jeg har gjort det for å fortelle om Asperger syndrom. Jeg har utlevert mye av meg gjennom bok og blogg. Den 10. mai kan du, om du melder deg på innen 29. april, høre meg forelese på kurs hos Spiss om Asperger syndrom og psykiske vansker.

Det er ikke sånne fine vansker som å skrive med venstrehånda i stedet for høyere. Det er å stå med kniven, barberbladet eller skalpellen i hånda, skjære seg gjennom lag med hud og scener, sulte seg nesten til døde mens andre spiser. Slike vansker snakker jeg om. Kanskje er det avskyelig. Kanskje trenger det ikke komme til overflaten. Hvis ingen bryr seg.

Men jeg velger å tro at vi har et samfunn som bryr seg og vil forebygge og tilrettelegge for sårbare mennesker med Asperger syndrom. Hør på meg! I tillegg til…

Vis opprinnelig innlegg 116 ord igjen