Syntetiske tepper og hvite løgner

Verden vil bedras så jeg sier tusen takk når jeg får et syntetisk pledd som skal varme meg i bursdagsgave eller julepresent. De som kjenner meg, vet at det er ull jeg trenger. Ikke noe syntetisk. Ikke en vits!

Syntetiske tepper er en vits om man vet hvordan det er å fryse. Om man har vært i mine sko, som jeg skrev om i går. Om man har vært inni anoreksikroppen min mer enn et øyeblikk. Da vet man.

Men man kan ikke gå inn i andres kropper. Ikke engang om man kommer i sokkelessen. Man kommer ikke inn under huden på meg med å bruke fraser som «God helg» og «Hvordan har du det i dag» uten å forvente noe svar.

Sistnevnte gjør meg forresten veldig usikker. Jeg er alltid i tvil om hva jeg skal svare. Drister jeg meg til å si «sånn passe,» klarer vedkommende jeg sier…

Vis opprinnelig innlegg 260 ord igjen