Fare, fare krigsmann

Hei, Helgen, det er fredag. Alle gleder seg, nesten. Noen har hatt fri siden onsdag pga. Kristi himmelfartsdag. Jeg kjenner meg så langt unna normalen på sånn dager. Dager der andre lever og jeg vil dø. I dag er en sånn dag, dagen mellom fri og mer fri.

Suicidialitet rammer ikke alle med Asperger syndrom, men noen har det som tilleggssymptom mens vi ser på livet vi ikke klarer å leve. Jeg er observatør til min egen elendighet, likevel skal jeg smile til deg i dag, late som det går Ok. Være Ok. Jeg er også observatør til det livet du fikser, jobben du går til når du har sagt god morgen til meg og middagen du skriver om når jeg nærmer meg senga.

Suicidialitetens tanker er altoppslukende og hodet mitt blir veldig kreativt. Jeg vet jeg ikke kan gjøre noe forsøk nå, for på tirsdag skal jeg holde foredrag…

Vis opprinnelig innlegg 172 ord igjen