Maleriet som ble bereist.

Bilde_25

Dette maleriet har vært i Spania, det har ikke jeg. Etter mangelunde forklaringer og bortforklaringer og en god del søking etter hvem som egentlig var ansvarlig for hvor maleriet var, kom det endelig hjem igjen, ca. 1 år etterat jeg gikk med på at det ble sendt til Spania for å bli fotografert, i forbindelse med en verdensutstilling på Lillestrøm for endel år siden.

Måtte til og med true med politianmelding overfor den spanske autismeforeningen. Noe de nok ikke heller tok helt alvorlig, for etter det gikk det også ytterligere minst 3 måneder. Det var en utstilling for og av mennesker med diagnose innenfor autismespekteret, selv har jeg jo diagnosen asperger syndrom.

Jeg kom etterat utstillingen var ferdig, og skulle hente to av maleriene mine, hvorav bare dette av dem deltok i konkurranse om beste bilde, men der begge ble utstilt, fant jeg ut at maleriet allerede var pakket ned for å bli sendt avgårde til Spania, uten at de som arrangerte utstillingen på noe som helst tidspunkt hadde brydd seg med å innhente tillatelse for å sende maleriene utenlands.

For å ikke være altfor kjip, så gikk jeg allikevel med på at de kunne sende maleriet, det fantes jo returadresse og navnet mitt pålimt bak, siden det allerede var pakket ned i en container sammen med alle de andre maleriene.

Noen av mine andre malerier:

001 (3)008 (2).JPG