Min kreative indre verden.

I min indre verden spiller jeg innimellom ordspill, da får jeg til adskillige ord på 7 bokstaver,  og oversetter ting jeg tenker på til engelsk. Sånt noe morer jeg meg altså med i min indre verden.❤

Så det er nok sant, det som Albert Einstein sa, at: «Kreativitet er intelligens som har det moro.»

Andre ganger driver jeg med mentale forberedelser til samtaler, så da gjennomgår jeg hele fiktive samtaler. Senere hender det jeg bruker deler av de forberedte samtalene i helt reelle samtaler med andre mennesker. Og jeg repeterer også samtaler jeg har hatt med andre mennesker, det er som å spille av lydbånd, ofte, det.

Og jeg titter opp på skyene og fantaserer om hva det likner. Og i naturen så ser jeg adskillige troll og annet, så det forundrer meg overhodet ikke at man etterhvert fant et begrep på disse tingene. Ett tre kan ha oppstoppernese og være enøyet, kanskje var det slik Odin ble til i folks bevissthet. Og det var ikke rart at man kunne trenge et navn på det eiendommelige fenomenet med torden, dermed oppsto Tor med hammeren. Sånn teoretiserer jeg rundt det med hvordan den norrøne mytologien oppsto.

Og jeg har bildene til adskillige malerier i mitt hode. ❤

http://www.agderposten.no/nyheter/mange-figurer-i-naturen-1.1157191