Ujevne evner – en titt i hukommelsen

Aspergere er ikke evneveike. Vi kan ha problemer med å forholde oss til andre mennesker, kommunisere og ha en god dialog. Men vi kan språket og vi kan også en del fakta. Og fakta er; vi har ujevn begavning!

Noe er vi gode på, andre ting blokker helt. Vi kan være riktig dyktig på noen felter, og ha store hull på andre. I dag vil jeg mimre litt rundt det jeg lærte på skolen, og hva som faktisk sitter igjen. Jeg mangler mer enn du aner! Lærerne oppdaget det likevel ikke. Jeg vet knapt nok når andre verdenskrig var.

Jeg hadde en styrke skolemessig når noe ikke interesserte meg. La oss snakke geografi og historie. Styrken var at jeg kunne huske alt jeg hadde lest ordrett og derfor kunne gjengi det på prøver og dermed påfølgende få gode karakterer i noe jeg egentlig kunne svært lite om.

Jeg var veldig flink…

Vis opprinnelig innlegg 327 ord igjen