Fri flyt i barnehagen

Jeg tar en titt tilbake i tid. Jeg er også fremtidsrettet og tenker på barna som skal begynne i barnehagen til høsten. Legen har et barn som skal begynne. Det er antakelig ikke et asperger-barn, men man kan aldri vite. Asperger syndrom rammer minst et barn på hver skole.

Når andre barn deltar i fri lek, unngår barnet med Asperger da sosial kontakt? Søker det for eksempel kontakt med en ansatt voksen eller sitter alene? Jeg gjorde begge deler. Jeg satt alene på huska. Her om dagen så jeg to barn på samme huske. Det var sjelden for meg og jeg prøvde å tenke etter hvordan det kjentes å ikke sitte alene: Utrygt og uforutsigbart var konklusjonen og jeg ble nesten svimmel der jeg satt i en drosje forbi barnehagen. Heldigvis skulle jeg forbi. Jeg blir ikke barnehagebarn igjen.

Jeg pratet med de voksne som jobbet i barnehagen jeg gikk…

Vis opprinnelig innlegg 351 ord igjen