Misforståtte individer og samhørighet

Noen med Asperger syndrom, er misforståtte individer. Rett og slett fordi vi bare er litt annerledes. Det er kort mellom sorg og glede og det forvirrer oss fordi mange av oss har en svart/hvit-tankegang. Vi blir både overvurdert og undervurdert. Snakk om å havne mellom to stoler!

Der ligger jeg og spreller og gråter og skriker. Vi kaller det sammenbrudd, utagering eller meltdown. Men egentlig var det bare en kommunikasjon som ikke fungerte optimalt.

Andre ganger, er det en lykkerus. Jeg lo og lo mellom stolene på klarinettimene jeg tok frem til jeg var 19 år gammel. Vi lo så vi ristet. Jeg var noen. Jeg var klarinettist. Jeg hørte til i en gruppe. Jeg var ikke alene. Jeg lo, sammen. Den følelsen av tilhørighet, kan ingen ta fra meg. Det var en lakrisstang med klaffer i sølv og ei bambus-flis. Pip.

Jeg kunne ønske medmennesker ikke så ned på meg…

Vis opprinnelig innlegg 263 ord igjen