Svar på noen nærgående og uhøflige utsagn du kan bli utsatt for når du har en usynlig sykdom.

~Trollmors tanker~

1.         ”Syk, du? Du ser da så frisk ut? ” – Tusen takk skal du ha! Det var virkelig hyggelig sagt! Etterfulgt av det mest strålende smilet du greier å prestere i situasjonen.  (Vedkommende vil garantert bruke ei god stund på å finne ut hvordan han/hun skal reagere på det.)

2.          Kunstig medfølende:” Hvordan står det til med deg nå da? – Ingen forandring siden sist du spurte. Hvordan har DU det da?

3.           ”Du som er så ung, kan umulig være SÅ syk.” – Det vet nok dessverre ikke  sykdommen min. Kan du være så vennlig å opplyse om aldersgrensen?

4.          ” Jeg skulle gjerne bytte med deg. Tenk å få lov å ligge heime hele dagen, slippe å gå på jobb i dette været”. – Gjerne. Gleder meg til høre hvordan du har det 17. mai, julaften, bursdagen din, og de fineste sommerdagene. Mange av disse har nemlig  jeg tilbrakt…

Vis opprinnelig innlegg 102 ord igjen