Å føle sorg

Personer med Asperger syndrom føler sorg som alle andre mennesker. Vi kan vise det ulikt utad. Ofte smiler jeg mens jeg hyler på innsiden, andre ganger ødelegger jeg noe jeg bryr meg om eller noe som er ditt. Du liker best når jeg smiler. Jeg kjenner meg kanskje falsk, men trenger ikke skamme meg over noe galt jeg har gjort. Kanskje er det enklest å si det med et smil.

Noen av oss blir også deprimerte. Til byrden kan jeg legge til at antidepressiva ikke hjelper. Jeg er annerledes, utestengt fra samfunnet og kjenner meg som et problem. Man kan ikke medisinere meg til å høre til å få innpass på sosiale arenaer. Det kan være smertefullt å stå på utsiden, og likevel eksistere som om man hørte til et sted. Det hjelper ikke å ta en smertestillende pille. Pille trille hjelper lite en Asperger på villspor i det sosiale…

Vis opprinnelig innlegg 446 ord igjen