Åpenhet – Å lukke en dør

aspergerinformator

Åpenhet innebærer å fortelle. Allerede som liten lærte jeg meg å legge bånd på meg. Det er klart at det noen ganger passer å fortelle og andre ganger ikke. Det siste året har jeg valgt å være åpen om Asperger syndrom og de andre diagnosene mine.

Men jeg forteller ikke alt, for ikke alle vil vite alt. Men bloggen min er et tilbud til de som vil vite mer. Den er ikke en fasit. Jeg er ikke Gud. Men jeg kan dele av hvordan det for meg er å leve med Asperger syndrom og tilleggsvansker.

Det er litt annerledes for meg enn for de med Asperger som klarer seg utenfor sykehus. Vi har likevel en del fellestrekk og jeg omgås mennesker jeg også, møter på sosiale utfordringer, kommunikasjonsvansker og noen ganger veggen. Krasj.

Når jeg merker at du bare er ute etter å kritisere meg, får jeg lyst til å…

Vis opprinnelig innlegg 209 ord igjen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s