En feiltakelse

Jeg har opplevd feiltakelser og misforståelser, unnskyldninger og forklaringer. Jeg har lært i boka «Aspiens hemmelige bog om sosiale regler» at tilgivelse ikke betyr å glemme og at en feiltakelse ikke betyr at et vennskap går i stykker. Likevel gjør det nettopp av og til det.

Når jeg knytter meg til noen, forventer jeg at kontakten skal vare selv om jeg er smertelig klar over at det kan komme skjær i sjøen og jeg sitter i en simpel båt. Jeg kan ikke tilgi at noen sårer meg og verdiene mine bare for å såre når de ikke engang mener det de sårer meg med. Jeg trenger en airbag da, for jeg krasjer mentalt som fysisk i en trafikkulykke i trailer eller buss. Det gjør vondt! Vi snakker wiplash.

I 1984 da jeg ble født, var ikke bilene utstyrt med airbag. Det er ikke jeg heller. Jeg er ikke myk i…

Vis opprinnelig innlegg 130 ord igjen