Å oppleve byen/livet fra en annen vinkel

Har du prøvd å se fra et annet perspektiv? Jeg prøvde å se byen fra rullestol, nærmere bestemt Oslo og Frognerparken. Eller rettere sagt, jeg så byen fra menneskers perspektiv. Et litt annerledes menneske siden jeg ikke kunne gå. Jeg har ikke vært ute blant folk på veldig lenge. Jeg var på visitt. Jeg hører ikke til samfunnet på fast basis. Jeg var som en gjest i samfunnet på konsert. Nå skal jeg skrive om å være med!

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle dele det på bloggen min. Om jeg skulle innrømme at jeg trenger mer hjelp enn veldig mange andre med Asperger. At jeg ikke kan dra noe sted på egenhånd. At jeg ikke kan stå på mine egne ben, verken pga. det mentale eller det fysiologiske. Jeg var også usikker på om jeg skulle dele at jeg hadde en fin opplevelse, fordi det er noen som vil…

Vis opprinnelig innlegg 541 ord igjen