Selvskading som stimming

Noen ganger føler jeg glede. For meg er det en vond følelse. Jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere den. Ofte ender jeg opp med et enormt kaos inni meg og jeg lander ikke før jeg har skadet meg selv. På en måte, fungerer skadingen som stimming. Jeg kommer i kontroll og blir i ett med meg selv.

Noen med Asperger syndrom vifter med hendene, noen dunker hodet i hodeputa, andre vugger kroppen frem og tilbake. Jeg knyter bena mine sammen, slår hodet i gulvet eller skader meg i form av kutting eller annen selvskading. Jeg har det greiere når jeg har skadet meg og kan fungere en stund uten å skade meg da.

Jeg har plassert gleden der den hører hjemme: Borte. Jeg har blødd gleden vekk. Jeg har tatt den ut av kroppen min. Det var helt nødvendig. Jeg kunne ikke bære på smilet innenfor smilemasken. Jeg kan bare…

Vis opprinnelig innlegg 136 ord igjen