Luftboller og ventesuppe

aspergerinformator

Det verste jeg visste da jeg var barn, eller i alle fall noe av det verste, var å ikke vite. Og sånn er jeg jo fortsatt! Jeg vil heller vite enn å bli overrasket. Jeg skriver ned hva jeg ønsker meg til jul og hva jeg vil ha i bursdagspresent selv om jeg ikke deler det med Gud og hvermann. Det er en privatsak hva jeg ønsker meg, men jeg trenger å vite at jeg ikke trenger noe annet. Og å si det høyt: Jeg trenger ikke noe i år! Jeg blir redd når noen vil gi meg noe. Har jeg virkelig fortjent det?

Jeg blir urolig når dagpersonalet som er sammen med meg ikke vet hva de skal bruke ettermiddagen til. Jeg trenger full kontroll! Jeg blir urolig når de mangler en nattevakt så nummer fire på lista over ansatte som kommer på jobb er en i minus. Kan…

Vis opprinnelig innlegg 248 ord igjen

Reklamer

En kommentar om “Luftboller og ventesuppe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s