Når ting forandrer seg

Jeg har skrevet en, to, tre seksordsnoveller om forandring fordi det som endrer seg er vanskelig. Men forandringer er ikke alltid til å unngå eller omgå, verken for oss med og eller de uten diagnose. Det er bare litt vanskeligere for meg enn gjennomsnittsmennesket å oppleve at du får sommerbrun hud eller kortklipt frisyre. Det handler om at detaljer får oppmerksomheten min og velter helten av min eksistens. Skjønner du språkbildet mitt? Det er vidt.

Huden
skifter
farge
i
(øye)blikket
mitt

Hvite frakker
Grønne drakter
Dongri – jakker

Ler meg
Mot veggen
Møter deg

Og så fotograferer jeg. Lar de nye inntrykkene få bli til minner på ei bildebrikke jeg putter inn i Macen, jeg mater Macen, den blir mett og jeg får redigere! Jeg tar av meg katten for teknologien. Den har gjort noen kvantesprang. Men den har også satt tilbake min 86 år gamle tante som ikke har…

Vis opprinnelig innlegg 8 ord igjen