Aspergere er proffe

Det handler om å våge å være til. Det handler om å være til. Det handler om å ha Asperger syndrom og å sette av tiden sin til det man bryr seg om. Da blir man god!

Jeg fikk veldig hyggelig tilbakemelding via forlaget for anmeldelsen min av Fueelboxen. Sjefen for alle FuelBox i Norge trodde det var skrevet av en proff og ble overrasket da hun fikk vite det var av meg: En bruker.

Poenget med dette innlegget er at jeg er boblende stolt over å være et av disse menneskene som kan noe. Vi er ikke bare enstøinger med sære interesser. Vår kompetanse og noen ganger medfødte talent for noe, kan brukes.

Utholdenheten vår og hyperfokuset vårt, gjør at vi kan utvikle oss og lære oss masse. Kanskje er vi ikke så gode til å lytte i en samtale så vanlig læringssituasjon kan av og til skjære…

Vis opprinnelig innlegg 53 ord igjen