Om lykkejegere.

Hvis man ser på selve ordet, lykke, og å jakte etter den, så er det vel det vi alle burde her i livet. Lykken finnes ikke i penger og materielle ting, selv om det kan lette litt å ha noen. Men jeg syns det kanskje burde ringe en varselklokke for noen og enhver, hver gang noen kaller andre mennesker lykkejegere, i den forstand at de andre bare er ute etter penger….for hva hjertet er fullt av, renner munnen over med. Sånn at man kan jo undre seg over hvilke motiver dem har i livet, som de så tilegner andre, av de som kaller andre mennesker lykkejegere.

Jeg tror kanskje at de verste lykkejegerne, hva det å hige etter penger angår, befinner seg i de rikeste lag av befolkningen, og ikke i de fattigstes lag. For deretter å beskylde alle andre for altså å bare være ute etter penger….. jeg sier det bare, jeg….. Her om livet, av Odd Børretzen: Noen ganger er det ålreit. 

Odd Børretzen – Noen ganger er det all right – YouTube