Orale stimuli – derfor lagde jeg flekken

Jeg har lest om orale stimuli. Noen med autisme eller asperger trenger å tygge på ting! Det gikk opp et lys for meg da jeg leste om det. Altså var jeg ikke bare et umulig barn. Jeg tygde som barn på håret mitt og halsringen på t-skjortekanten. Jeg har tidligere blogget om flekken på t-skjortekanten på første-klasse-bildet mitt.

Jeg var nesten som de andre barna i klassen, men på meg var det en mørk (spyttvåt)flekk på den ellers helt rene, rosa minnie-mus-t-skjorten. Jeg tror den var fra Hennes & Mauritz eller en annen kleskjede.

Jeg kunne ønskejeg ble sett der jeg stod og smilte over den våte kanten. Sett, ivaretatt og fått beskjed om at det ikke var noe galt jeg hadde gjort. Men jeg hadde skyldfølelse for å ha ødelagt de rene klærne på bildet der jeg skulle se pen, veloppdragen og fungerende ut da de fremkalte bildene…

Vis opprinnelig innlegg 69 ord igjen