Drømmejobben for drømmedama

Jeg drømte en dag at det var natt og at jeg sov helt fredelig i min egen seng, i et hus sammen med en mann og at jeg syntes det var helt ok å dele en seng i et hjem, for bare oss to og noen unger. Kanskje tre.

Jeg skulle være en sånn dame som fikk hverdagen til å gå opp, med jobb, møter, familieliv og fine middager. Jeg skulle bake boller og brød fra bunnen av, og steke vaffelhjerter hver søndag.

Jeg skulle pleie mine vennskap og dyrke mannen min som om han var en vakker stueplante. Han skulle få lov til å blomstre, selv om han var en kaktus med piggene ut når han var sliten eller lei av noe. Jeg liker kaktuser. «Klem en kaktus» var en blogg jeg en gang fulgte. Innehaveren hadde psykiske vansker, men klarte å bli sykepleier. Tilbake til drømmen min:

Jeg var…

Vis opprinnelig innlegg 148 ord igjen