SVEN HENRIKSEN

Så ble det den orange mannen, ikke isdronningen, som noen ynder å kalle henne. Facebook-Norge er i sjokk og verden går av hengslene fordi «vår» kandidat ikke vant det amerikanske presidentvalget. Jeg er ikke redd, ikke så bekymret, det vil bli livlig, det vil bli kjipt, det kan komme til konfrontasjoner, men jobben som president er man ikke alene om, det er mange gode hjelpere i umiddelbar nærhet. Jeg velger å tro at vi overlever også dette.

Over til menneskene. Her er et av dem.

Jeg har en venninne i New York. Hun er enslig tobarnsmor. Hun har tre jobber. Det første hun tenker på, og det hun engster seg mest for er å få betalt forsikringene. Uten de er hun og ungene fucked. Hun handler på de kjipeste supermarkedene i Queens.

En gang dro jeg henne inn på Citerella på Manhattan for å handle mat, og hun så på…

Vis opprinnelig innlegg 549 ord igjen