SVEN HENRIKSEN

Sylvi Listhaug har forstått det samme som Donald Trump, om du skal lykkes må du snakke ned, ikke opp. For Sylvi Listhaug har tatt tempen på folket, og gjør det motsatte av det Hillary Clinton gjorde, hun snakker til de nede på betonggulvet, ikke bare til sine egne. Hun sender en beskjed ned i kjelleren til de sinte og overgitte, ikke til kvinner som ligner henne selv, men til de som tror de ikke har en stemme, til de i stivnet fasong i sofaen, de som hun forteller at det er noe de ikke har fått, og som de skulle ha fått for lenge siden, om ikke den hersens sosialistiske venstresiden, denne gjengen av elitefeminister hadde regjert landet med jernhånd nesten uavbrutt siden krigen. Så Sylvi tar en Donald og stiger ned til folket og ber dem passe seg for eliten, sier at det er de som er hovedfienden. At…

Vis opprinnelig innlegg 605 ord igjen