Bryr du deg?

Bryr du deg på tv2 tar opp mange nyttige tema, og jeg ser på det som en leksjon i hvordan man bør reagere i de gitte situasjonene. Noen ganger vet jeg helt utmerket hvordan jeg ville reagert, andre ganger er jeg litt mer i tvil.

I går husket jeg avmakten. Det er en byrde jeg ikke har lenger, og som jeg så inderlig skulle ønske at broren min kunne sett, hvordan det nå er. For nå er det bra. Men byrden har visst allikevel aldri fullstendig forlatt skuldrene mine.

Broren min ser det fra der han er nå, kanskje, men døden vet vi jo egentlig ikke hva er. Det er en sorg jeg aldri kan slippe tak i. Og det er ting jeg ikke har tilgitt, enda jeg kanskje BURDE ha gjort det. Kanskje mest for egen del.

Oppmerksomhet

Jeg selv kan like godt innrømme det: Jeg er veldig glad i oppmerksomhet, jeg suger det til meg som en svamp, får nesten ikke nok av det. Har man først, og fortsatt tidvis føler seg som verdiløs, er nesten all form for oppmerksomhet gull verdt. Men jeg er svært krenkbar. Og er også veldig opptatt av å ikke såre andre. Såpass mye, at jeg kan gruble i langsommelige tider på om utsagn fra meg har vært sårende.

Jeg har faktisk også seriøst tenkt på om jeg er narcissist, og jeg spurte min eks om det, HAN svarte at: «Ikke mer enn hva som er normalt når man har asperger syndrom». Jeg har lurt litt på hva jeg skal legge i akkurat det han da sa…mulig jeg må spørre ham om det, ved anledning. Min eks regner jeg som den beste venn jeg har.

Og jeg bevarer all ros jeg får i en varm krok av mitt hjerte. Dessverre har jeg svært god hukommelse for de negative tingene, også.

Vennene mine mener at jeg er snill. Selv føler jeg meg tidvis som alt mulig annet enn snill.