SVEN HENRIKSEN

Dere har fått norske tilstander i Norge, sier min venninne i telefonen fra Sverige der det visstnok skal være «svenske tilstander». Min venninne sier at hun ikke har merket så mye til disse svenske tilstandene, Sverige er fremdeles Sverige, men hva skjer med Norge? Hun virket litt opprørt.

Hva tenker du på? spør jeg. Så sier hun det vi alle vet, den norske kampen om velgerne begynner å ligne veldig på duellen mellom Donald og Hillary der man i de siste dagene har sunket ned til det laveste bunnivå med pressen som nyttig klakkør.

Ja, valgkampen er i gang og budsjettforhandlingene ruller og går. Hareide og Grande kommer klukkende ut fra lukket avdeling og sier at: «Jo da, det ser litt mer lovende ut.» Det er viktig at vi gjør dette i riktig rekkefølge hver gang et budsjett legges fram og skal bli forhandlet om. Først stillhet og gru, så…

Vis opprinnelig innlegg 541 ord igjen