Tradisjon tro

Ikke fortell meg at jeg har valgt dette livet selv. Tradisjon tro går man gjerne i noens fotspor, og når man ikke gjør det og faller utenfor samfunnet, er det så lett å si at jeg har meg selv å skylde.

Kanskje, til en viss grad har jeg det; meg selv å skylde, ettersomjeg ikke skrek før det var for sent. Anoreksi er det høyeste et menneske kan rope om basale behov man ikke tør dekke. Det handler om å stenge av alle naturlige behov og bli et annerledes menneske jeg knapt kjenner igjen. Jeg som spiste Grandiosa med begge hendene og prøvesmakte julekakene før de gikk i boks. Jeg sitter her og tør ikke engang tenke på pizza.

Sigjerne at jeg har fargelagt livet mitt! Med bilder og ord. Jeg har fylt glasset helt til randen, før jeg knuste det og kuttet meg selv, gjennom lag på lag av…

Vis opprinnelig innlegg 421 ord igjen