Ambisjoner

Hva vil jeg med livet mitt? Vil jeg noe med livet mitt? I det hele tatt? Kan jeg gjøre noe med livet mitt? Ja, jeg har ressurser. Jeg har Asperger syndrom, med styrker og svakheter. Jeg er ikke dum. Snarere intelligent.

Jeg er splittet og delt. Jeg vil ikke leve, men mens jeg lever ønsker jeg åvære til for noen, bety noe, lite eller stort. Jeg vil fortelle, gi ut en bok til, være en stemme i samfunnet vårt. Ditt. Ja samfunnet Ditt. Du kan få det nå: Hele sannheten om samfunnet. Det er mange der, i samfunnet, som ikke har det så bra. Tør du lese om dem?

Jeg tør å skrive om dem. Jeg skriver om mennesker med ryddemani, mennesker med schizofreni, mennesker som er avhengig av rus, uteliggeren; alle disse menneskene som kjemper bare for å holde seg i live. Men hva vil jeg? Hvor vil jeg…

Vis opprinnelig innlegg 238 ord igjen