Partiet Rødt sensurerte julesanger

Frihetsavisen

Rødt har endret julesangene og eliten i urban-estetisk forbund applauderer på én og tre.

Etter hva Frihetsavisen erfarer har kommunistene i Rødt sammen med svikerene i Human-Estisk forbund i et hemmelig dokument gått sammen om å fjerne alt kristent fra juleavslutningene.

Rektorene på alle landets skoler har forlengst blitt nektet å gjennomføre julegudstjeneste på ekte norsk vis der vi tilber en torturert palestinsk opprører og synger latinske julesanger, og nå må selv de norskeste norske av de svenske, tyske og danske julesangene sensureres. Frihetsavisen presiserer at vi ikke står for noe som helst av det følgende, vi bare lurer.

Snik-avkristningen av landet vårt som ble tvangskristnet med sverd når vikingene sloss for våre rettigheter skal se ut som at alt er som før. Melodiene er de samme men det er endringene i teksten som er hele konspirasjonen i følge folk som nå jobber febrilsk ved stensilmaskinene for å sikre politisk korrekte…

Vis opprinnelig innlegg 249 ord igjen