Ventetiden

Ta den ring og la den vandre, fra den ene til det andre. Det var høst og halloween. Så kommer julen trippende inn med desember og julemusikk. Dette bildet til fotoutfordringen med bloggen Livets rose er inspirert av at året går rundt, mens vi nå sitter, står, ligger, vandrer og venter. Ventetidener et slags tomrom som fylles av forventninger om noe som skal komme, inntreffe, omfavne meg. – Som en juleklem.season3.jpgJeg tok bildetda den første snøen lå der, rett etter at knask eller knep hadde ringt på dørene og gresskar hadde lyst opp utenformang en oppgang. Jeg har generelt sett aldri vært god på venting. Jeg liker likevel advent – den lengste/største ventetida av dem alle. Jeg tror det handler om at det ikke er bare min venting, men alles. For meg som ofte føler meg annerledes, føler et slags fellesskap i advent.Vi deler og bytter julekort, skriver…

Vis opprinnelig innlegg 234 ord igjen