Du glitrende

God jul! Har du sett Tre nøtter til Askepott? Dagens tema i fotoutfordringen med Livets rose, er jul, med alle sine trær, gaver, nisser, unger og tradisjoner. Vi glemmer nesten Jesus-barnet oppi det hele men husker Reisen til Julestjernen. Ironi?
jul7.jpgNår jeg tenker på jul, har jeg med meg mye av gårsdagen. Den der vi pyntet tre, så kvelden før kvelden med Grevinnen og hovmesteren og bare gledet oss. Så kom selve julaften med gaver, her i sølvpapir, og mat. Jeg har en gang spist julemiddag jeg også!høytider2011.jpgBildet over viser meg i aksjon, etter den årlige pyntingen. Året er 2011. Nå er jeg ikke hjemme lenger i julen. Jeg har blitt for unormal, for selvskadende, for syk, for «meg».  Jeg kan delta mindre, men radisjon tro husker mange av oss mye fra julehøytiden og har det lagret på harddisken. Til minne. (Som et fotografi). Knips, les videre.
christmas4Julen var noe av…

Vis opprinnelig innlegg 137 ord igjen