Hvis man ikke får ytret seg kritisk, så vil det vokse som en kreftsvulst på samfunnet, de tingene man ikke får kritisert, hvis man føler at kritiske røster er på sin plass. Ja, det er farlig å være taus, for den tausheten kan misbrukes av udemokratiske krefter i samfunnet vårt. Eller som det var sagt av en eller annen en gang: Absolutt makt korrumperer absolutt. Hvis det er farlig for en selv, det man har å ytre, så slutter det antakeligvis å bli farlig så fort man har ytret det offentlig? Hvis det skulle eksistere noe sånt i Norge, mener jeg? Gjør det det?

SVEN HENRIKSEN

Jeg blir veldig ofte beskyldt for å hetse og drive heksejakt på politikere. Særlig mener mange at jeg er slem med Sylvi Listhaug, og nå sist kulturministeren når hun satte seg under juletreet i bunad og delte sine rotnorske juletradisjoner med det norske folk.

Om du går meg nøye etter i sømmene vil du ikke finne et eneste ord om disse to eller andre som kan minne om heksejakt eller mobbing av dem som privatpersoner. Jeg tar politikken og det de ytrer, som privatpersoner kjenner jeg dem ikke og avstår fra å mene noe om deres menneskelige kvaliteter. Så til dere som har skrevet til meg og sagt at dette er snille og gode damer privat; jeg har aldri påstått noe annet.

Når folk kommer med grove karakteristikker på mine sider på sosiale platformer ber jeg dem slette det umiddelbart, og om de ikke gjør det fjerner jeg det selv…

Vis opprinnelig innlegg 446 ord igjen

En kommentar om “Du skal snakke om meg, meg, meg, ikke om politikken min!

  1. Det er viktig å si hva man mener, også for å føle seg hel som menneske. Men jeg er ikke ute etter å kritisere mennesker for moro skyld. Vi er ulike, og fungerer på forskjellig måte. Vi kan være hyggelige med hverandre selv om vi har ulikt synspunkt på noe. Det mangler nestekjærlighet i samfunnet så jeg benytter anledningen til å si god helg til deg.

    Likt av 1 person

Kommentarer er stengt.