Hvem er hvem?

Jeg tror jeg er takknemlig for en hel del ting her i livet. Jeg er takknemlig for de ting jeg har fått oppleve. Og så tror jeg så absolutt jeg er takknemlig for å kunne styre min egen facebookside og min egen blogg. Jeg har ingen ekstern administrator eller folk som må bli lønnet for å styre det, ei heller har jeg noen inntekter av det. For alt jeg vet, så kan det være langt flere enn Listhaug som benytter administratorer av sine facebooksider. Kanskje ingen på facebook er dem de sier at de er?…Unntatt vanlige folk, mener jeg? Mange i toppskiktet tar avstand i fra de (vanlige folk) som kommenterer artikler og meninger i media, men de aller fleste av DEM får ihvertfall ikke betalt for å skrive hva de skriver…..Jeg slipper, eksempelvis, å måtte koseprate med høyreekstremister på sengekanten, sånn som Listhaugs mannlige facebookhjelp gjorde minst en gang som jeg vet om, da med Ronny Alte, for deretter å måtte snakke med media om det…..

Så da burde jeg kunne føle meg ålreit for å være fri i tankene mine. Ha en god dag.

Blogglistenhits