Lykkelandet

I anledning lykke. Siden vi er bedømt til å være verdens lykkeligste land. Men hvordan måler man egentlig lykke? Jeg føler meg lykkelig hver gang jeg tror jeg har gjort mitt for å glede et annet menneske. Og føler jeg meg trygg, kan jeg også føle meg lykkelig, selv jeg med min indre krig. Kan jeg ikke bringe solen, så kan jeg kanskje bringe månen. Kan jeg ikke bringe månen, kan jeg kanskje bringe et bilde av månen. 🙂 Og kan jeg ikke bringe bilde av månen, så kan jeg på annen måte bringe en antydning av at månen faktisk eksisterer? Der oppe, litt uoppnåelig å komme til, akkurat som solen skinner for sterkt. Men måneskinn skinner ikke riktig så sterkt. ❤

 

 

blogglisten

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s