Du store all verden

Det er så stort her, når jeg sitter i min egen boble og prøver å beskytte meg mot verdens impulser, uforutisfbarhet og uendelige fraser jeg plukker opp og prøver å leve bokstavlig etter. Å ha Asperger syndrom er en autismetilstand og i dag 2. april er det verdensdagen for autisme.

Selvsagt lykkes jeg ikke. Verden når inn til meg. Og til andre med autisme. Vi er ikke apatiske eller empatiløse. Vi vet bare ikke alltid hvordan vi skal vise frem følelsene våre. Derfor er vi også upassende glade utenpå når vi smiler og ler mens det egentlig er fullt alvor sett fra din side.

Nettopp derfor kanksje, er det en verdensdag, der man kan se fra vårt perspektiv. Bare et øyeblikk. Du er invitert, gjennom en merkedag. Se noen av filmene som deles på YouTube og Facebook i dag. Les en blogg eller skriv til en autist/person med…

Vis opprinnelig innlegg 186 ord igjen