Fyrstikker, lighter og den industrielle revolusjon

Noen ganger kommer inspirasjon til å skrive fra de latterligste ting, i dag fordi lighteren min ikke funket. Så hva gjør man, når man også har den dustete dørstokkmila? Jeg fyrer ikke med ved, her er det elektrisitet som gjelder. Vel har jeg en gassgrill ute på verandaen, men det er litt mye bry å fyre opp den for å få de trekkene av ikke så veldig frisk luft…. så jeg fant frem en liten stubb med snøre, sånn type snøre som man vanligvis surrer steik av diverse slag med, og la på plata på kjøkkenet, og det ga glør nok til at jeg altså fikk i meg de dragene mine…… men det er altså i sånne stunder man kan mislike den industrielle revolusjon. Det ble litt sær luft i leiligheta av å svartsteke det snøret på ovnsplata, da, men hva gjør man ikke i den «ytterste nød». 😛

Etter mye om og men så FANT jeg en gammel lighter som faktisk, utrolig nok, virket, men nå har jeg, i tillegg, tent et stearinlys. 🙂 Så jeg overlever…()…frem til at assistenten min kommer. 🙂 Arkiverer denne under #tingenesiboendefaenskap… og mens man er inne på det, hva er det med alle disse lydene? Trenger man virkelig å vite når det er tørketrommelen, mikrobølgeovnen, oppvaskmaskinen og vaskemaskinen er ferdige med å varme, vaske og tørke?….

Her Øystein Sunde med noen tanker om ting og tang som alltid går i stykker på en søndag:

Reklamer