Ærlighet, smærlighet eller særlighet

Jeg tror muligens det er litt oppskrytt, det at man skal være så ærlig som mulig. For er man det, så risikerer man uvegerlig å såre andre. Noen ganger fullstendig utilsiktet, også. Å tolke og vite andre menneskers hensikter og intensjoner, og det å intuitivt skjønne andre menneskers sinn, det er og blir vanskelig for meg, hvordan jeg enn snur og vender på det. Dette ble et kort innlegg, det er klamt i dag, og jeg tror det ligger torden i lufta. Krydrer det derfor her, med litt Eminem, hva han mener om Donald Trump:

Storm – av Eminem i 2017

Se også:

Beautiful – Eminem

White America

Eminem – the way I am

Legacy – Eminem

Ett svært ærlig innlegg fra meg her:

Våpenet

 

Reklamer

2 kommentarer om “Ærlighet, smærlighet eller særlighet

  1. Hei Hanne-Kari! Ærlighet er en vanskelig balansegang. Folk flest spør meg hvordan det går, men få vil egentlig høre svaret. Neste samme hva jeg sier, tolker de det. Og da betyr visst alt mulig at det går greit, og det er Såååå bra synes dem. Det er klamt her også, men jeg måtte ta på en collegejakke over kjolen, jeg ble litt kjølig.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s