Fredagsfint #10

I dag runder jeg av rekken med fredagsfint med å vise frem en festfrokost av en fiktiv tekst jeg skrev i Forfatterkurs hos Nooa nettskoler. Det er fint å skrive, fantasere og produsere! Handlingen er oppdiktet, jeg er ikke jeg-personen i teksten. Les og nyt, bordets gleder.

Rike reker

Jeg er hjemme. Det står karamellbrune vafler på bordet. Hvem lager sukkervafler til frokost? Det er fest. Jeg hører stemmene snakke med hverandre, rundt bordet. Stemmene er høyere enn bordet. Bordet har bein. Jeg sparker til leggen. Jeg får vondt i tåa. Glassene klirrer.– Sitt nå rolig, sier pappa mens han spiser uten å tenke. Han sier det for sent. Jeg får blåmerke på tåa.

Jeg prøver å finne på noe å si gjennom nybaktduften. – Takk for maten, jeg er forsynt, jeg er mett. Toppen av kransekaka, smaker søtt på ordene men jeg sier ikke det. Jeg sier ikke at…

Vis opprinnelig innlegg 548 ord igjen