Er du en kreativ, visuell tenker, eller begge deler? Link med uhøytidelig? test. Ansiktsgjenkjennelses-test under der igjen.

Er du en visuell tenker? Eller kreativ? Eller begge deler? Her en uhøytidelig? test fra youtube, selv tror jeg at jeg nok bare delvis er en strengt tatt visuell tenker, jeg kan ha litt vansker med å huske både navn og ansikter (ansikts-gjenkjennelse). Men derimot så fikk jeg litt pussige svar på denne testen, da, sånn at tja, jo, jeg tror nok jeg kanskje kan ha en tendens i den retningen. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=DqRhyktP00M

Jeg har kommentert under videoen, med mine svar på hva jeg ser i de forskjellige bildene som er på videoen. Artig test. 🙂

Her om ansikts-gjenkjenning og autisme/asperger. Slik jeg har skjønt sammenhengen der, så trenger man ikke ha prosopagnosia (ansiktsblindhet) for å ha vansker med å huske andre menneskers ansikter, det kan like gjerne ha med hvor det er man har sitt fokus, og fokuserer man ikke på andre menneskers ansikter, så er det jo mindre sjanse for gjenkjennelse av andre menneskers ansikter, også. Selv har jeg mest sannsynligvis ikke prosopagnosia, men jeg kan allikevel ha endel vansker med å vite hvem folk er ut i fra ansiktene deres.

Her en side om det, fra forskning.no:

https://forskning.no/psykologi/er-du-ansiktsblind/346809