Krydder og katter.

Bildet kan inneholde: folk som sitter

Mora mi er ikke så veldig begeistret for katter……jeg laget en pizza med halve jalapenopepper en gang hjemme for mange, mange, mange år siden. Den orket ikke mora mi å spise. Jaha, vi får gi den til kattene, da, kom det fra meg uten at jeg helt hadde tenkt igjennom den saken. «Flott, da blir vi kvitt dem» kom det kontant fra mor….. Broren min, derimot, han likte smaken, men hengte seg mer opp i at det var et langt hårstrå i pizzaen, han sa at «jeg tar’n i luggen og hiver’n ut, jeg» 😀

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s