Fargeglad

Livet blir så mye morsommere med litt farger! Jeg har bestandig vært opptatt av farger og da vi skrev om fargelære i faget Mediedesign på linjen Medier og kommunikasjon som forsøkskaniner på studieretningen i år 2000, skrev jeg flere sider om hva jeg assosierer med de forskjellige fargene.

Denne interessen for farger, handler nok mye om min kreative sans. Og mange med Asperger er nettopp kreative og har evne til å tenke ut av boksen, skape og produsere og har øye for detaljene. Interessen for farger, drar jeg dirkete link inn til fotointeressen min som vel kan sies å oppfylle kravene til spesialinteresse.

Når JEG ser gult, tenker jeg på vaniljesaus og solsikker og sommerbrune mennesker som kler solgule t-skjorter så godt og skinner som en måne. Når jeg ser rødt, tenker jeg på varseltrekanter og blander jeg i litt grønt har vi både juletradisjonene og min ekslege som var…

Vis opprinnelig innlegg 129 ord igjen